Slide thumbnail
Click and drag to interact with the model
Scroll to zoom
slide2

Vi indhenter store mængder
værdifuld data for vores
kunder.
3D laser scanning er blot én
af mange opmålingsmetoder.

slide3

Størstedelen af Spotlands
medarbejdere er dagligt
ude i den friske luft.
Det bliver til
mange gode oplevelser

slide4

Når de danske veje
bliver designet, bygget
eller vedligeholdt
har Spotland ofte
en finger med i spillet

slide5

Når store arealer skal
dokumenteres eller indmåles
folder vores uddannede
dronepiloter sig ud

maskinstyring_dozer_ostlig_adgangsvej_frederikssund_1280x450_slider

Vi leverer 3D modeller til
maskinstyring til alle de
mest anvendte systemer.

tot_station_nordhavnen_1280x450_slider

Præcisionsafsætning
med totalstation til alle
typer byggeri.

Vi tilbyder
landmåler

Teknisk landmåling inden for byggeri, anlæg, forsyning, landskab og infrastruktur.

BIM VDC

3D-modellering til bygge- og anlægsprojekter.

Granskning af design, 3D-modellering, 4D/5D simulering og analyser.

Rådgivning

Teknisk baseret viden og rådgivning om arbejdsprocesser til bygge- og anlægsprojekter.

maskinstyring-120x120

Support og undervisning i 2D- og 3D-maskinstyring.

Design af data til anlægsprojekter.

Nyheder
Spotlands årlige fisketur
Lørdag den 22. april var Spotland igen ude på deres årlige fisketur – Med god mad og en kold øl i hånden var humøret højt...

Lørdag den 22. april var Spotland igen ude på deres årlige fisketur – Med god mad og en kold øl i hånden var humøret højt ude på vandet, ligeså var solen.

 

Dette års vinder af fisketurneringen blev Jan Simonsen, hvis navn nu bliver indgraveret på trofæet – det bliver spændende at se hvem der løber med prisen næste år.

Læs mere
Spotlands fotokonkurrence
Vores kollegaer kommer dagligt ud på spændende projekter i flotte omgivelser. Derfor tænkte vi, hvorfor ikke lave en fotokonkurrence, som kan illustrere det flotte arbejde?...

Vores kollegaer kommer dagligt ud på spændende projekter i flotte omgivelser. Derfor tænkte vi, hvorfor ikke lave en fotokonkurrence, som kan illustrere det flotte arbejde?
 
Fotokonkurrencen gav os bunkevis af flotte billeder og vi vil derfor sige tusind tak for vores kollegaers store engagement.
 
Vinderbilledet er taget af Alex Vargas, Area Manager for vores Building/Structures afdeling. Stort tillykke. Alex ’s flotte billede viser vores arbejde fra det nye boligområde i Øresund Strandpark. Dette fra en kommende penthouselejlighed på 5. sal – sikke en udsigt.

Læs mere
Spotland på “The Danish Chartered Surveyors Convention 2017”
Denne weekend deltog Spotland sammen med NavVis på “The Danish Chartered Surveyors Convention 2017” i Nyborg.   Bjarke, Marcus og Tim havde en fælles stand,...

Denne weekend deltog Spotland sammen med NavVis på “The Danish Chartered Surveyors Convention 2017” i Nyborg.
 
Bjarke, Marcus og Tim havde en fælles stand, hvor de talte om teknologien og mulighederne i NavVis scanneren for alle interesserede.
 
Vi vil gerne sige tak til alle, som kom forbi og besøgte os på vores stand. Weekenden bød på mange spændende dialoger og mulige samarbejdsrelationer.

Læs mere
Spotland som oplægsholder på DTU
Spotland holdt den 18. januar oplæg om maskinstyring og VDC-Ingeniørens rolle i anlægsbranchen for tredje år i streg på DTU.   Oplægget blev holdt i...

Spotland holdt den 18. januar oplæg om maskinstyring og VDC-Ingeniørens rolle i anlægsbranchen for tredje år i streg på DTU.

 

Oplægget blev holdt i kurset ”Geometrisk vejprojektering”, som omhandler projektering af veje i 3D.

 

Vi er utrolig glade for at få lov til at deltage. Udover at dele vores viden, får vi samtidig muligheden for at vise de kommende ingeniører den nyeste teknologi i anlægsbranchen, som fx vores Hololens. Hololensen blev demonstreret til stor begejstring for elever såvel og underviser.

Læs mere
Om Spotland

Spotland er en af Danmarks mest innovative og førende virksomheder, når det gælder landmåling, BIM/VDC-teknologi og GPS-maskinstyring.

Vores kundesegment er stort. Vi henvender os til entreprenører, rådgivere og bygherrer og tilbyder et kvalificeret samarbejde.

 

Vi er selv udsprunget af et entreprenørfirma. Det ligger derfor i vores DNA at skabe resultater som udførende.

Vi ved, hvor afgørende vores arbejde er for at få en optimal byggeproces, så derfor er kvalitet, samarbejde og kompetencer i højsæde.

 

Vi tilbyder også at være din rådgivende partner i forhold til teknisk baseret viden til bygge- og anlægsbranchen.

 

Med 5 kontorer fordelt i Danmark og Sverige påtager vi os opgaver i hele Denmark og det sydlige Sverige. Vi er heller ikke blege for at påtage os opgaver rundt omkring i verdenen.

 

Ved hjælp af vores ydelser kan vi sikre projekters bygbarhed, produktion til tiden, bedre kommunikation og solid planlægning, som alt sammen skaber det bedste fundament for et succesfuldt resultat.

Galleri