mdh_atv1_1280x450_slider
tot_station_solopgang_1280x450_slider
tot_station_metnord_1280x450_slider
lj_aep_vandmaling_nordhavnen_1280x450_slider
gear_1280x450_slider
eli_1280x450_slider
jbh_bil_tot_station_1280x450_slider
WORKING ON THE SWEDISH INFRASTRUCTURE
Er du vores nye kollega?

Hos Spotland har vi en åben arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed og udvikling. Vi sætter stor pris på nye idéer og ønsker medarbejdere, som vil være med til at udvikle virksomheden virke. Er det dig?

 

Hvis ja, er spørgsmålet så, hvordan er det at arbejde hos Spotland?
Det er meget spændende, nogle gange hektisk, men altid sjovt! Hver dag vil du blive udfordret og kastet ud i at lære nye ting. Vi arbejder med de nyeste teknologi og har hver dag mulighed for at ”lege” med banebrydende og højteknologiske produkter.

 

Du vil ikke kun få kollegaer, men holdkammerater og venner, der støtter op om dine og andres nye idéer og ambitioner, og hjælper dig gennem hverdagens små udfordringer.

 

Når du går hjem, vil du have følelsen af fremskridt, som kommer fra en arbejdsdag, hvor du har været med til at bidrage til udviklingen af noget nyt og spændende.

 

Du kan læse mere om os her >>

Ledige stillinger

Spotland vokser og det gør vores medarbejderstab også. Vi søger derfor altid efter nye kollegaer til vores fællesskab. Hos os er der plads til alle, om du er kort- og landmålingstekniker, ingeniør eller bare har flair for teknologi, er vi sikre på, at vi kan finde en stilling, som passer lige til dig.

Der er muligheder for ansættelse i både Danmark og Sverige.

 

JOBAGENT

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig vores JobAgent. Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.

 

Send os gerne en uopfordret ansøgning, som fortæller lidt om, hvem du er og hvad du gerne vil bidrage med her hos os.

 

Opret Jobagent

Mød en medarbejder
Praktik

Synes du, Spotland lyder som et spændende sted at være? Så har du mulighed for at komme i praktik hos os. Dette gælder både vores landmålings- og BIM/VDC-afdeling.

Med et praktikophold hos Spotland får du mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på forløbet, så det bliver skræddersyet dine mål og ønsker.

Det kan være, du ser Spotland som din fremtidige arbejdsplads? Det kan også være, at du blot ønsker, at bliver skarpere på, hvad du kunne tænke dig at arbejde med i fremtiden?

Vi vil i hvert fald gerne give dig denne mulighed – selvfølgelig med det håb, at du synes, Spotland er det rette sted for dig, som det er for os.

Kontakt os, så tager vi en snak om en praktikplads hos Spotland er noget for dig.