BEDSTE BYGGEPLADSUDSIGT I KBH
Så nåede vi op på 12. og sidste etage!   Her står vi så, netop færdige med 5. og sidste bygning på Øresund-Strandpark projektet.  ...

Så nåede vi op på 12. og sidste etage!
 

Her står vi så, netop færdige med 5. og sidste bygning på Øresund-Strandpark projektet.
 
Vi siger tak til LM-Byg, LP-Montage og Sjælsø Management, for et rigtig godt samarbejde.

Læs mere
Kick-Off i Kvistgård
Fredag den 23/6 afholdte vi Kick-Off for hele koncernen hvor næsten 300 glade kollegaer deltog på hovedkontoret i Kvistgård til god mad og drikkelse.  ...

Fredag den 23/6 afholdte vi Kick-Off for hele koncernen hvor næsten 300 glade kollegaer deltog på hovedkontoret i Kvistgård til god mad og drikkelse.

 

Kick-Off er en årligt tilbagevendende begivenhed som giver alle rig mulighed for at mødes og ønske hinanden er god sommer. Foto er taget med vores egen drone.

 

Rigtig god sommer!

Læs mere
VEJ EU Kurset
Spotland har været ude og undervise på VEJ-EU kurset: “Digitale vejmodeller fra plan til drift”.   Vores Production Manager, Rasmus Gram Petersen, fortalte lidt om,...

Spotland har været ude og undervise på VEJ-EU kurset: “Digitale vejmodeller fra plan til drift”.
 
Vores Production Manager, Rasmus Gram Petersen, fortalte lidt om, hvordan vi arbejder med digitalisering og 3D modeller til maskinstyring. Vi fortalte ligeledes, hvad vi bruger vores 3D modeller til udover maskinstyringen.
 
Det var en spændende dag med god dialog mellem os og de fremmødte, som bestod af bygherrer og rådgivere fra anlægsbranchen.

Læs mere
KLF Temadag 2017
Fredag d. 5 maj holdt KLF (Kort- og Landmålingsteknikernes Forening) deres Temadag 2017 som indeholdt udstillinger fra Spotland og 9 andre virksomheder. Blandt deltagerne, ud...

Fredag d. 5 maj holdt KLF (Kort- og Landmålingsteknikernes Forening) deres Temadag 2017 som indeholdt udstillinger fra Spotland og 9 andre virksomheder.

Blandt deltagerne, ud over landmålere fra hele landet, var 46 studerende som viste stor interesse over for vores måde at klare hverdagen på med den nyeste teknologi på markedet.

 

Vi demonstrerede vores NaVis 3D Mapping Trolley, vores Mixed Reality Microsoft HoloLens,  samt 3 forskellige droner til mapping, foto, film og inspektioner.

 

Vi foretog en drone flyvning med 2 af vores Quadcopters samtidigt, hvilket blev til et gruppebillede samt lidt film og foto af Park Hotel, Middelfart.

Vi glæder os til KLF temadag 2018.

Læs mere
Dansk Byggeris årsdag 2017
Spotland, var I samarbejde med NavVis, klar til at byde gæsterne velkomne ved vores fælles stand i Tivoli Kongres Centeret – Dette var i anledning...

Spotland, var I samarbejde med NavVis, klar til at byde gæsterne velkomne ved vores fælles stand i Tivoli Kongres Centeret – Dette var i anledning af Dansk Byggeris årsdag 2017.

 

Mange spørgsmål blev besvaret omkring vores NavVis scanner, herunder hvordan den med sin evne til at scanne 360 grader indendørs samt udendørs, er perfekt til dokumentations- og præsentationsmateriale.

Læs mere
1 2 3 5