tiny_surveyor_1280x450_slider
mc_demo_sitepulse_1280x450_slider
mdh_atv_1280x450_slider
nikolai_hmv_1280x450_slider
lj_aep_vandmaling_nordhavnen1_1280x450_slider
solopgang_1280x450_slider
tz2a1660rev-web
Hvem er vi

Hos Spotland er vi en stor familie bestående af mange personligheder med individuelle kompetencer. Vores mangfoldige sammensætning består blandt andet af kort- og landmålingsteknikere, BIM/VDC ingeniører, maskinstyringsrådgivere og teknikere. Med denne sammensætning af dygtige medarbejdere tror vi på, at vi kan skabe de bedste resultater inden for: Landmåling, BIM/VDC, Rådgivning og Maskinstyring.

 

Spotland startede som en landmålingsafdeling i et større entreprenørselskab. I år 2012 tog vi skridtet videre og valgte at blive en selvstændig virksomhed med målet om, at blive den teknologisk førende spiller på markedet. Dette er især nødvendigt i bygge- og anlægsbranchen, som bliver mere digitaliseret og netop kræver den nyeste teknologi for at kunne skabe den ønskede kvalitet til den rette tid og for den ønskede sum.

Mission, Vision, Værdier

MISSION

At levere præcis og højteknologisk data og landmåling til fremtidens infrastruktur og byggeri

 

VISION

At være anerkendt for vores kompetencer og professionelle omhu ved også at være førende inden for digitaliseringen af infrastrukturprojekter fra idé til drift

 

VÆRDIER

  • Innovative og entreprenante – vi afprøver og indfører nyt, der gavner vores kunder og Spotland – også økonomisk
  • Kvalitet – vi er grundige og systematiske
  • Ansvar – for aftaler og opgaver gennem vores overblik og handlekraft
CSR - politik

Spotlands CSR-politik fungerer som en integreret rød tråd i alle dele af virksomheden. Omtanke og ansvar overfor omverdenen, medarbejdere, kunder, miljø og samfund er kernen i vores virke. Det betyder, at vi dagligt tager hensyn til sociale, etiske og miljømæssige forhold.

 

CSR-politikken er indarbejdet i vores overordnede forretningsstrategi, så vi på den måde sikrer, at vi altid har fokus på, hvordan vi agerer og påvirker omverdenen, samt videreudvikler vores virke.

 

Vores CSR-politik har følgende fokusområder:

  • Arbejdsmiljø (sikkerhed og sundhed, arbejdsulykker, sygefravær dokumenteret med reelle tal)
  • Miljø (reducering af CO2 med bl.a. nyere maskiner, effektiv brændstofudnyttelse pr. kørt km, elbiler, Lean Construction og nedbringelse af spild)
  • Etik (vores ageren på markedet og ønskede image)
  • Socialt ansvar (integration, ligestilling, elever, praktikanter og særhensyn)
  • Kunder (evaluering og tilfredshedsundersøgelser)
Rundt om Spotland

Hos Spotland går vi op i, at vores kollegaer, samarbejdspartnere og kunder har det godt.

I forhold til at afstemme hinandens forventninger og indfri hinandens ønsker er dialog derfor en essentiel del af vores kommunikation og væremåde – både internt og eksternt.

 

Vi ønsker en uformel tone, hvor der er plads til at lære hinanden at kende. Selvom det er afgørende, at vi leverer et kvalitetsrigt arbejde til tiden, er det ligeså vigtigt, at vi har nogle glade medarbejdere, som er en del af et stærkt fællesskab. Flere gange om året afholder vi derfor sociale arrangementer. Vi har bl.a. en årlig fisketur og Gokart-dag, som er med til at bevare vores stærke fællesskab.

 

Branchetiltag er vi ligeledes en del af og byder nye samarbejdsmuligheder velkomne. Vi holder bl.a. oplæg på landets institutioner, hvor vi oplyser den yngre generation om jobmulighederne i vores branche. Hos os er der nemlig rig mulighed for udvikling og for at skabe sin drømmekarriere.

VI STØTTER