Er du vores nye kollega?

Hos Spotland har vi en åben arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed og udvikling. Vi sætter stor pris på nye idéer og ønsker medarbejdere, som vil være med til at udvikle virksomheden virke. Er det dig?

Hvis ja, er spørgsmålet så, hvordan er det at arbejde hos Spotland?
Det er meget spændende, nogle gange hektisk, men altid sjovt! Hver dag vil du blive udfordret og kastet ud i at lære nye ting. Vi arbejder med de nyeste teknologi og har hver dag mulighed for at ”lege” med banebrydende og højteknologiske produkter.

Du vil ikke kun få kollegaer, men holdkammerater og venner, der støtter op om dine og andres nye idéer og ambitioner, og hjælper dig gennem hverdagens små udfordringer.

Når du går hjem, vil du have følelsen af fremskridt, som kommer fra en arbejdsdag, hvor du har været med til at bidrage til udviklingen af noget nyt og spændende.

LEDIGE STILLINGER

Spotland vokser og det gør vores medarbejderstab også. Vi søger derfor altid efter nye kollegaer til vores fællesskab. Hos os er der plads til alle, om du er kort- og landmålingstekniker, ingeniør eller bare har flair for teknologi, er vi sikre på, at vi kan finde en stilling, som passer lige til dig.

Der er muligheder for ansættelse i både Danmark og Sverige.

Ledige stillinger: 

Projektleder til landmåling

Landmålere til Sjælland

Seniorlandmåler til Göteborg i Sverige

Teknisk tegner

JOBAGENT

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig vores JobAgent.
Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.

Send os gerne en uopfordret ansøgning, som fortæller lidt om, hvem du er og hvad du gerne vil bidrage med her hos os.

Opret Jobagent

Mød en medarbejder

PRAKTIK

Synes du, Spotland lyder som et spændende sted at være? Så har du mulighed for at komme i praktik hos os. Det gælder både vores landmålings- og BIM/VDC-afdeling.

Med et praktikophold hos Spotland får du mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på forløbet, så det bliver skræddersyet dine mål og ønsker.

Det kan være, du ser Spotland som din fremtidige arbejdsplads? Det kan også være, at du blot ønsker, at bliver skarpere på, hvad du kunne tænke dig at arbejde med i fremtiden?

Vi vil i hvert fald gerne give dig denne mulighed. Selvfølgelig med det håb at du synes, Spotland er det rette sted for dig at gøre karriere.

Kontakt os og lad os tage en snak om en praktikplads hos Spotland er noget for dig.